curaçao

Vakantie-parel in het nederlands

 
zee-schildpad-curacao.jpg

Voel u méér dan thuis op Curaçao

Vakantie: wat is dat voor u? Snorkelen tussen zeeschildpadden, flaneren langs een kleurrijke lappendeken van huisjes, of op parelwit zand een jaloersmakend kleurtje opdoen? Uw vakantie op Curaçao heeft het allemaal. Bovendien verenigt dit Antilliaanse eiland het beste van twee werelden: het klimaat van de Caraïben en de Nederlandse taal! Zo voelt u zich méér dan thuis: beleef op Curaçao de vakantie van uw dromen.

 
genieten-in-het-kwadraat.jpg

Op Curaçao is vakantie genieten in het kwadraat

Op Curaçao dé vakantiestek vinden, is niet eenvoudig. Zeker op afstand. Want het web wemelt van de appartementen, villa’s en huizen die u de ultieme vakantie op de Antillen beloven. Maar een luxevilla in een veilige wijk met een betoverend uitzicht, op twintig minuten van de luchthaven? Dat is toch een echte buitenkans! Klaar om te genieten in het kwadraat? Bekijk dan vlug uw vakantiehuis op Curaçao: op naar villawijk Jan Thiel.

 
 
wereldbol_zuid-amerika.jpg

Vanuit Curaçao op vakantie in Zuid-Amerika

Even afkoelen? Dan biedt Willemstad (de hoofdstad van Curaçao) vakantie-alternatieven. Bezoek Fort Beekenburg, het Quarantainegebouw of de zoutpannen. Of ga buiten de stadsmuren paardrijden, golfen en met dolfijnen duiken. Nóg meer variatie? 55 kilometer verder over de golven lokt het Zuid-Amerikaanse vasteland. Uw Curaçao-vakantie combineert u dus eenvoudig met een uitstap naar Venezuela. Met als uitvalsbasis en oase uw vakantiehuis. Deze villa’s brengen u alvast in de juiste sfeer.

 
 
tropische-vis-curacao.jpg

Betoverende natuur

Curaçao betovert: kristalhelder water met een aangename temperatuur, schilderachtige koralen en tropische vissen in alle kleuren.

 
 
swimming-with-dolphins.jpg

Duiken met dolfijnen

Op maar twee plaatsen ter wereld kunt u duiken met dolfijnen. Curaçao is er één van.

 
 
chillen-op-de-Antillen.jpg

Chillen op de Antillen

Volledig ‘zen’ van uw cocktail nippen aan het zwembad, of een hele nacht feesten? Of beide? Curaçao bruist bij zon-én maanlicht.

 
 
amsterdam-van-de-tropen.jpg

Amsterdam van de tropen

Willemstad wordt ook ‘het Amsterdam van de tropen’ genoemd. De ideale combinatie? Inderdaad.

 

Klaar om te genieten
in het kwadraat?

Bekijk dan vlug uw vakantiehuis op Curaçao 

Kleurvlak_THERMIEK_oranje-2.jpg
 
Primo 00.jpg

Villa Novo Primo

Een hemelse villa voor 8 personen in Jan Thiel met zeezicht en alles erop en eraan. Kortom, een droom van een vakantiehuis op Curaçao …

villa-novo-vista-vakantiehuis-curacao.jpg

Villa Novo Vista

Een moderne villa voor 8 personen in Jan Thiel met zeezicht en alles erop en eraan. Kortom, uw ideale vakantiehuis op Curaçao …

 

Kleurvlak_THERMIEK_blauw-5.jpg